Bad Nieuweschans

Wilt u een dagje uit plannen met het bedrijf of met de familie dan kun je dit natuurlijk ook combineren met activiteiten in de nabije omgeving. Het is vaak zo dat niet iedereen dezelfde interesses heeft zodat het waarschijnlijk wel net zo leuk is om een dagdeel op te splitsen in verschillende activiteiten. In en rondom Bad Nieuweschans zijn er diverse mogelijkheden:

In kuurcentrum Fontana Bad Nieuweschans vindt u alle faciliteiten voor pure ontspanning en gezondheid. Dit is de ideale locatie om eens alles achter u te laten en weer als herboren huiswaarts te keren!

 

Op 3 minuten loop afstand van Kuurcenterum Bad Nieuweschans. Hier kunt u per dag/week een kamer huren voor 1 á 2 personen. Alle Appartementen & Studio`s met eigen keukenblok, KTV en douche/wc.

 

In Bad Nieuweschans kun je voor een aantal uur een paar banen huren bij de plaatselijke tennisvereniging.

 

Er is volop natuur in de omgeving zodat de mogelijkheid er is om in de natuur te gaan wandelen en fietsen. Er zijn verschillende fietsroutes beschikbaar. Zo kun je een stuk door Duitsland gaan fietsen of je kunt kiezen om in Nederland te blijven of een combinatie.

De Akkerschans - Niets is ons te gek!

Adres

De Akkerschans
Bunderweg 14
9693 BS Bad Nieuweschans
tel: 0597 521453

Agenda

Zaterdag 28 maart 2020 gaat helaas door de Corona maatregelen niet door!

22 maart 2020 in de Akkerschans!

 

 

 

 

Willkommen bei B-Fit Bad Neuschanz

Selektieren für mehr Information