Bad Nieuweschans

Wilt u een dagje uit plannen met het bedrijf of met de familie dan kun je dit natuurlijk ook combineren met activiteiten in de nabije omgeving. Het is vaak zo dat niet iedereen dezelfde interesses heeft zodat het waarschijnlijk wel net zo leuk is om een dagdeel op te splitsen in verschillende activiteiten. In en rondom Bad Nieuweschans zijn er diverse mogelijkheden:

De puurheid van het Hoge Noorden, de oorsprong van wellness. U ervaart het in onze thermale baden. Voel de omhelzing van heerlijk warm water en drijf op de kracht van verzorgende mineralen. Droom tussendoor weg bij authentieke Noorse sauna rituelen en laat u meenemen door weldadige wellness. Adem in, adem uit, net zo diep en opwekkend als onze thermale bron. Hier beleeft u wellness zoals de natuur het bedoeld heeft. Ontspannen in thermaal water uit eigen bron: dát is uniek. Maar vooral ook heel heilzaam. Met de ideale temperatuur van 36 graden is het krachtige bronwater van Thermen Bad Nieuweschans een weldaad voor uw lichaam. Het bronwater is rijk aan mineralen zoals zout, magnesium, jodium en bromide. Het biedt vele voordelen voor uw gezondheid. In 2019 is Fontana Bad Nieuweschans overgenomen door Quality Wellnessresorts. Met deze overname is de naam veranderd naar Thermen Bad Nieuweschans. Naast de nieuwe naam en organisatie, heeft Thermen Bad Nieuweschans in 2019 óók drie nieuwe sauna’s gebouwd; de Noorderlicht sauna, De Lampivaara sauna en de Sequoia Sauna. Allen geïnspireerd op Noorse sauna rituelen. Thermen Bad Nieuweschans is onderdeel van Quality Wellnessresorts. Samen met Thermen Bussloo, Thermen Berendonck en Thermen Soesterberg zijn zij Familiebedrijf Quality Wellnessresorts. Hoewel deze vier resorts van elkaar verschillen in sfeer en belevingen, hebben ze ook veel gemeen. Kwaliteit, gastgerichtheid en beleving is overal in terug te vinden.

Op 3 minuten loop afstand van Kuurcenterum Bad Nieuweschans. Hier kunt u per dag/week een kamer huren voor 1 á 2 personen. Alle Appartementen & Studio`s met eigen keukenblok, KTV en douche/wc.

In Bad Nieuweschans kun je voor een aantal uur een paar banen huren bij de plaatselijke tennisvereniging.

Er is volop natuur in de omgeving zodat de mogelijkheid er is om in de natuur te gaan wandelen en fietsen. Er zijn verschillende fietsroutes beschikbaar. Zo kun je een stuk door Duitsland gaan fietsen of je kunt kiezen om in Nederland te blijven of een combinatie.

De Akkerschans - Niets is ons te gek!

Adres

De Akkerschans
Bunderweg 14
9693 BS Bad Nieuweschans
tel: 0597 521453

Agenda

9 april vanaf 21:00 uur.